Olympus TOTO: Wat denkt Joop van Dijk?

| 01-12-2017

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan HTC-trainer Joop van Dijk. Hij ziet zijn eigen ploeg winnen van stadgenoot Wijthmen en denkt daarnaast dat Berkum wint van HZVV. Van Dijk voorspelt ook dat Zwolsche Boys en Hattem gelijkspelen. De zeven voorspellingen van Joop van Dijk!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van Wijthmen wint? Klik dan op ‘HTC en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van HTC kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 2 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws