Olympus TOTO: Wat denkt Joop van Dijk?

| 25-11-2016

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' werden deze week voorgelegd aan HTC-trainer Joop van Dijk. Hij ziet zijn ploeg niet winnen van Swift '64 en voorspelde daarom een nederlaag. Daarnaast denkt de coach dat VSW wint van CSV '28 en dat SV Zwolle de goede reeks voortzet. De zeven voorspellingen van Joop van Dijk!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van Swift '64 wint? Klik dan op ‘HTC’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van HTC kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 26 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HTC, Prijsvragen, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws