Olympus TOTO: Wat denkt Henry Landman?

| 02-02-2018

De elf wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan Dieze West-trainer Henry Landman. Hij ziet zijn eigen ploeg gelijkspelen tegen VSW en denkt daarnaast dat Berkum wint van Excelsior '31. De elf voorspellingen van Henry Landman!

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van Dieze West wint? Klik dan op ‘VSW’ en het vakje van VSW kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 3 februari 14.30 uur zijn geldig!

Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws