Olympus TOTO: Wat denkt Fikret Akin?

| 21-04-2017

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan Ulu Spor-speler Fikret Akin. Hij ziet zijn eigen ploeg winnen van Haarle en heeft daarnaast zeges in petto voor Be Quick ’28, CSV ’28, Wijthmen en Zwolsche Boys. Ook zondagclub SV Zwolle weet volgens Fikret Akin te winnen van Ruinen. De zeven voorspellingen van Fikret Akin!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

[b]LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Ulu Spor van Haarle wint? Klik dan op ‘Ulu Spor’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Ulu Spor kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes![/b}

Alleen voorspellingen voor zaterdag 22 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Ulu Spor, Vierde klasse H, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws