Olympus TOTO: VSW ontvangt Storica

| 05-12-2017

VSW als titelkandidaat in de vierde klasse C, het is nog even wennen. In de voorbije jaren was de club veelvuldig te vinden in de onderste regionen, maar vorig jaar was er al wat herstel waarneembaar. Dit seizoen heeft VSW het prima voor elkaar, want na tien wedstrijden prijkt het bovenaan de ranglijst. HFC Storica, de tegenstander van zaterdag, staat nog altijd puntloos onderaan.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Nooit speelde VSW hoger dan de vierde klasse. Het haalde wel eens de nacompetitie om promotie, maar een stap omhoog werd nooit gemaakt. Door de komst van enkele voetballers heeft de huidige selectie een flinke kwaliteitsimpuls gekregen en plots staat VSW bovenaan. Het deed ook volop mee om het winnen van de eerste periode, maar die ging aan de neus van de Zwollenaren voorbij. Zelf deed VSW haar werk, maar door een monsterscore van Zalk op Dieze West pakte die ploeg de periodetitel. Zalk is op dit moment de nummer twee en heeft, met een wedstrijd tegoed, drie punten minder dan VSW.

Zaterdag wacht VSW een wedstrijd die gewonnen moet worden. VSW neemt het thuis op tegen hekkensluiter HFC Storica, de ploeg die in negen wedstrijden al 77 (!) doelpunten om de oren kreeg. VSW is dus torenhoog favoriet en daar komt ook nog bij dat het aan een sterke serie bezig is. Het laatste puntenverlies dateert van 28 oktober, toen Noord Veluwe Boys met 4-2 te sterk was. De daaropvolgende vier wedstrijden werden allemaal gewonnen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van HFC Storica wint? Klik dan op ‘VSW’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van VSW kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 9 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, VSW, HFC Storica, Prijsvragen, Vierde klasse C, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws