Olympus TOTO: ‘Voor Ulu Spor cruciaal’

| 18-04-2017

De laatste weken van het seizoen zijn vaak het fijnst. Beslissingen hier, beslissingen daar, beslissingen overal. Ook voor Ulu Spor wordt het een zenuwslopende periode, want in de vierde klasse H moet alles uit de kast om directe degradatie af te wenden. Te beginnen zondag tegen concurrent Haarle. “Dit zijn cruciale weken voor ons. Heel erg belangrijk”, stelt speler Fikret Akin.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het belang van de aankomende wedstrijden werd Tweede Paasdag nog eens groter. Terwijl Ulu Spor zelf met 1-2 verloor van Be Quick Zutphen, won nummer dertien Hoonhorst met liefst 7-0 van Wissel. Zodoende bedraagt het gat tussen Ulu Spor en Hoonhorst nog slechts één punt en lijkt de ontknoping er eentje vol vuurwerk te worden. “Daar lijkt het wel op ja en dat voelt toch een beetje gek. Als alles klopt, dan heb ik het gevoel dat wij van niemand in deze competitie hoeven te verliezen”, zegt Akin, die zich toch ook wel beseft dat zijn ploeg er niet voor niets zo voor staat. “Het is ons nog niet gelukt om het negentig minuten lang vol te houden. Dat zit er wel in, maar het lukt niet. Er zit in ieder geval veel meer in.”

Wat rest is een vurige strijd tegen degradatie, of Akin het nou wil of niet. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen Haarle en dat is de huidige nummer elf. Die ploeg passeren lijkt een lastige klus te worden - het verschil is vier punten -, maar in de strijd met Hoonhorst is elk puntje welkom. “Wij spelen thuis en ik vind dat we moeten winnen. Eerder dit seizoen hebben we in Haarle met 1-1 gelijkgespeeld, verder weet ik er eigenlijk niet zoveel meer van. Het is vooral een hele belangrijke wedstrijd, maar dat waren de voorgaande twee ook. Deze moeten we in ieder geval pakken en dan zien we daarna weer verder. Nacompetitie, daar lijkt het op uit te draaien”, aldus Akin.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Ulu Spor van Haarle wint? Klik dan op ‘Ulu Spor’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Ulu Spor kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 22 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Ulu Spor, Vierde klasse H, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws