Olympus TOTO: ‘Verwacht open wedstrijd’

| 07-09-2016

De tweede klasse H maakt zich op voor de eerste Zwolse derby van het seizoen. Zaterdag treft WVF op eigen terrein stadsgenoot ZAC en beide ploegen azen op de eerste overwinning. WVF begon de competitie namelijk met een gelijkspel tegen DZSV en ZAC verloor van Den Ham. “Voor allebei is het hoognodig om te winnen. Anders blijf je onderin bungelen”, weet WVF-trainer Herben Visscher.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Voor de ploeg uit Westenholte verliep de voorbereiding zeer moeizaam. De nieuwe trainer had een aanvalslinie voor ogen, maar de spelers om die linie te formeren misten bijna de gehele oefenperiode. “Daardoor konden we in eerste instantie alleen maar bezig met verdedigen. Dat hebben we nu aardig staan en ondertussen zijn de aanvallers allemaal weer terug. Daar gaan we dus nu mee bezig”, vertelt Visscher, die zijn ploeg in de eerste competitiewedstrijd met 1-1 gelijk zag spelen. “We begonnen onder andere met Hessel Berends, Martijn Ruijsch en Marc van der Vegte op de bank. Dat zijn ervaren jongens. Zij kwamen er na de rust in en toen zag je aanvallend toch een niveauverschil. Het was een wedstrijd waar we verder mee kunnen.”

WVF hoopt zaterdag de eerste driepunter te bewerkstelligen en dat moet gebeuren tegen stadsgenoot ZAC. Een heuse Zwolse derby, al leeft dat nog niet zo. “Ik was dinsdag op de club en er wordt eigenlijk nog niet echt over gesproken. Ik ben er zelf ook niet zo mee bezig hoor. Het is voor mij gewoon een competitiewedstrijd, die we moeten winnen”, roept Visscher. De trainer verwacht een open wedstrijd. “Ik schat in dat ZAC zich niet in gaat graven en dat gaan wij ook niet doen. Het kan wel eens een open wedstrijd worden, met twee ploegen die duidelijk voor de zege gaan. Dat doen wij overigens altijd, dus nu ook.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van ZAC wint? Klik dan op 'WVF' en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van WVF kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 10 september 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, ZAC, WVF, Tweede klasse H, Prijsvragen, Herben Visscher, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws