Olympus TOTO: ‘Ulu Spor wint met 2-0’

| 18-10-2016

Ulu Spor had afgelopen seizoen twee herkansingen nodig om te promoveren. Pas de laatst mogelijke herkansing leverde succes op, waardoor zij nu uitkomen in de vierde klasse. Dat is voorlopig nog geen succes, want na zes wedstrijden staat Ulu Spor nog op nul punten. Zondag wacht de inhaalwedstrijd tegen Broekland, qua verliespunten de medekoploper.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De pot van afgelopen weekend heeft zijn sporen nagelaten. Op bezoek bij Diepenveen (5-3) kreeg Ulu Spor in de laatste tien minuten drie rode kaarten en zodoende kampen Mehmet Dede en Yusuf Erdem tegen Broekland met een schorsing. Fikret Akin, doelpuntenmaker tegen Diepenveen, heeft desondanks hoop op een positief resultaat. Hij ziet zijn ploeg de laatste weken best aardig meevoetballen. “Ik zie het positief in, want ik vind dat het er echt wel in zit. Het moet alleen even gaan lopen. We hebben best vreemde potjes gespeeld, waarin we terugkwamen, maar het dan toch weer weggaven. Zondag krijgen, vanwege de schorsingen, andere jongens de kans en ik hoop dat zij die kans grijpen. Ik denk dat wij met 2-0 gaan winnen.”

Tegenstander Broekland roept bij Akin welgeteld één herinnering op. Twee seizoenen geleden werkten de beide ploegen namelijk een doldwaas duel af. Ulu Spor nam daarin een 3-0 voorsprong, maar uiteindelijk werd er met 4-5 verloren. “We moesten toen winnen om nog goed zicht op lijfsbehoud te houden, maar dat lukte niet. Verder weet ik ook niet zoveel van Broekland, moet ik zeggen. Ja, ik weet dat ze nu goed zijn begonnen, maar dat is het ook wel”, aldus een hoopvolle Akin.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Ulu Spor van Broekland wint? Klik dan op 'Ulu Spor' en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Ulu Spor kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor donderdag 20 oktober 20.00 uur zijn geldig! Let op: ook bij de bekerwedstrijden geldt de stand na negentig minuten!

Voetbal, Ulu Spor, Vierde klasse H, Prijsvragen, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws