Olympus TOTO: ‘Te goed voor deze klasse’

| 21-11-2017

Het seizoen van Ulu Spor is tot dusver een heuse triomftocht. De ploeg speelt in de vijfde klasse A van het district Noord en wint daarin wedstrijd na wedstrijd. De eerste acht potjes leverden het volle pond op en zondag wacht de topper tegen nummer twee Scheerwolde. “We zijn wel extra scherp, want Scheerwolde is de ploeg die het ons lastig kan maken”, weet speler Suleyman Senturk.

© Jan Burgman Fotografie

Het gaat Ulu Spor tot op heden bijzonder eenvoudig af. De eerste acht wedstrijden werden gewonnen en bijna iedere week zetten de Zwollenaren een grote score neer. In totaal maakte Ulu Spor al 47 treffers en dat is per wedstrijd een gemiddelde van bijna zes. “Het gaat goed ja, eigenlijk iets te goed”, lacht Senturk. “We gaan iedere wedstrijd beter spelen. In de beginfase van het seizoen zag je dat spelers veel naar eigen succes zochten, maar we gaan steeds meer als een team voetballen. Als ik eerlijk ben zijn we te goed voor deze klasse.” Zo werd er afgelopen zondag met speels gemak gewonnen van Blankenham. Een 0-5 overwinning betekende dat Ulu Spor twee punten uitliep, aangezien concurrent Scheerwolde gelijkspeelde tegen IJhorst.

Zondag kan Ulu Spor de voorsprong vergroten naar acht punten, als het op bezoek gaat bij datzelfde Scheerwolde. Senturk is op zijn hoede voor de huidige nummer twee van 5A, want de feiten spreken voor zich. “Het is zo dat Scheerwolde, na ons, de minste tegentreffers heeft. Ik ken geen één club uit deze competitie, maar ik denk dus dat ze defensief sterk zijn. Qua goals hebben wij er wel aardig wat gemaakt, maar we moeten wel scherp beginnen”, weet Senturk, die denkt dat de trainers dat nog wel duidelijk gaan maken. “Die knopen het nog wel bij ons in de oren, zodat het een mooi potje wordt. Daar gaan we voor.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Ulu Spor van Scheerwolde wint? Klik dan op ‘Ulu Spor’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Ulu Spor kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 25 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Ulu Spor, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws