Olympus TOTO: ‘SV Zwolle wanhoopt niet’

| 20-03-2018

Er was een periode in het seizoen dat derdeklasser SV Zwolle zich bovenin probeerde te nestelen. Na de winterstop zit de klad er qua resultaten echter een beetje in, want er werd nog niet gewonnen. Zondag spelen de Zwollenaren thuis tegen Wijhe ’92. “De punten willen niet komen, maar wij wanhopen nog niet”, maakt SV Zwolle-trainer Joshua Nijlant duidelijk.

© Jan Burgman Fotografie

De Zwollenaren speelden in 2018 vier competitiewedstrijden en daarin pakten ze slechts één puntje. Ruurlo was met 3-0 te sterk, Lochem ging met een 1-0 zege aan de haal en ook KCVO trakteerde SV Zwolle op een nederlaag: 2-3. Tegen Twenthe werd er een puntje gepakt (1-1), waardoor Zwolle nu vooral naar beneden kijkt. “We moeten niet onrustig worden, want we zijn wat onfortuinlijk geweest. En je weet in deze derde klasse dat er een grote middenmoot ontstaat. De eerste vier zijn veilig, maar de ploegen daarna nog niet. Wij kijken nu ook alleen nog maar naar onderen”, is Nijlant eerlijk.

Zondag speelt SV Zwolle, dat sinds de winterstop weer de beschikking heeft over Rick Konkelaar, een thuiswedstrijd tegen Wijhe ’92. Dat is de huidige nummer elf van 3B. “Ik denk dat zij daar niet horen te staan, want ik had ze vooraf onder de top drie geschaard”, zegt Nijlant, die zelf woonachtig is in Wijhe. “Voor mij is het gewoon één van de zesentwintig wedstrijden, maar ik ken ze daardoor wel een beetje en denk dat de selecties gelijkwaardig zijn. Het zijn twee voetballende ploegen, die allebei moeite hebben met scoren. Het moment van scoren gaat beslissend zijn. De gelukkigste gaat aan het langste eind trekken.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SV Zwolle van Wijhe ‘92 wint? Klik dan op ‘SV Zwolle’ en het vakje van SV Zwolle kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 24 maart 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SV Zwolle, Prijsvragen, Joshua Nijlant, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws