Olympus TOTO: Stadsderby als hervatting

| 25-01-2018

De voetbalcompetities worden aankomende zaterdag allemaal hervat en in de tweede klasse H doen ze dat onder andere met de stadsderby tussen SVI en Be Quick ‘28. Eerstgenoemde is in gevecht om de onderste regionen zo snel mogelijk te verlaten, terwijl Be Quick hoopt aan de bovenkant een rol van betekenis te spelen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

SVI kende een lastige eerste seizoenhelft, al werd 2017 wel afgesloten met twee winstpartijen. “Wat dat betreft hadden we best wel door willen gaan. Maar aan de andere kant waren we er eerlijk gezegd ook wel aan toe. Je merkte toch dat sommige jongens op hun tenen liepen en er wat kleine blessures ontstonden. Wat dat betreft is zo’n break altijd wel fijn. Je kunt weer even opladen en fris aan de tweede seizoenshelft beginnen”, zegt SVI-trainer Joram Hendriks, die desondanks blij is om weer te beginnen. “Het heeft lang genoeg geduurd. Die oefenwedstrijden zijn leuk, maar ik mis toch de strakke koppies. Het is fijn dat het weer om de punten gaat.”

SVI treft in Be Quick ’28 de nummer vier van de tweede klasse H. “Ze hebben ook een jonge ploeg, qua leeftijd is het wel een beetje vergelijkbaar met SVI. Niets dan respect voor hoe Be Quick ’28 het nu doet, want dat hebben ze gewoon goed voor elkaar. Maar ik denk dat wij ook op de goede weg zijn”, stelt Hendriks, die denkt dat er zeker derbygevoelens leven. “Ik heb in Meppel gespeeld en dan stonden er alleen bij de training al zestig mensen te kijken. Zo is het hier niet, maar het leeft zeker. De jongens komen elkaar morgenavond tegen in de kroeg en dan wil je toch aan de goede kant staan. Het kan alleen maar een leuke wedstrijd worden.”

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van Be Quick wint? Klik dan op ‘SVI’ en het vakje van SVI kleurt dan groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'verzenden'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 27 januari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, SVI, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws