Olympus TOTO: ‘Spelen allemaal finales’

| 28-03-2017

Na de verliespartij van anderhalve week geleden tegen Sparta Enschede gingen bij Be Quick ’28 alle alarmbellen af. Het was gedaan met trainer Wilfred Westerhuis, hij kreeg de bons en werd vervangen door interim-trainers Jan Locht en Rudi Fillet. Zaterdag wacht er een ontmoeting met stadsgenoot ZAC. “Een hele belangrijke wedstrijd”, zo omschrijft Locht het duel.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Locht en Fillet werden door Be Quick aangewezen als de tijdelijke vervangers van Westerhuis. Er werd gestart met een uitduel bij DZSV, daar waar in de slotfase met 2-2 gelijk werd gespeeld. “Ik vond het jammer dat Wilfred weg moest, maar blijkbaar kon het niet anders. Zelf was ik liever bij het tweede gebleven, maar als de club het vraagt dan doe je het. Want wij zijn clubmannen”, vertelt Locht, die al sinds mensenheugenis bij Be Quick betrokken is. Gepraat werd er vervolgens amper, de spelers moesten het op het veld laten zien. “Het was wel lastig, want zij hadden ook een goede band met Wilfred. We hebben duidelijk gemaakt dat er nog acht finales op het programma stonden en dat we aan de bak moesten. Meer niet.”

Zaterdag moet Be Quick wederom aan de bak, aangezien het dan speelt tegen concurrent ZAC. Weet de ploeg van Locht en Fillet te winnen, dan schakelt het in ieder geval de stadsgenoot uit. “Voor ZAC is het misschien nog wel belangrijker, want het is toch een beetje hun laatste kans. Wij kunnen een goede stap zetten, ook om weer naar boven te kijken en wellicht voor rechtstreekse handhaving te gaan”, zegt Locht, die geen degradatievoetbal wil zien. “Daar zijn wij niet voor gemaakt. We hebben een hele jonge ploeg, met jongens die gewend zijn om te voetballen. Als wij de lange bal spelen en er een fysieke strijd van maken, gaat het niet lukken. We gaan dus uit van eigen kracht. 2-0, dat zou een mooie uitslag zijn.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick ‘28 van ZAC wint? Klik dan op ‘Be Quick ‘28’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Be Quick kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 1 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, Prijsvragen, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws