Olympus TOTO: Ontknopingen op een rij

| 09-05-2018

Met nog drie speelrondes te gaan komen de ontknopingen van de voetbalcompetities steeds dichterbij. Voor tal van Zwolse clubs volgen er nog spannende weken, want onder andere Berkum doet nog mee in de strijd om het kampioenschap. Daarnaast aast tweedeklasser Be Quick op een periodetitel, net als de derdeklassers ZAC en Zwolsche Boys.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Berkum heeft nog volop kans op het kampioenschap in de hoofdklasse B, want de Zwolse ploeg staat slechts drie punten achter op koploper Eemdijk. Afhankelijk zijn de Zwollenaren dus wel, maar Eemdijk heeft onder andere nog een lastige uitwedstrijd op Urk voor de boeg. Voor Berkum kan er sowieso wel eens een spannende laatste speeldag ontstaan, want zelf speelt het dan een thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden. Als nummer twee maakt ook die ploeg nog een kans op de titel. Berkum speelt zaterdag zelf tegen hekkensluiter Huizen, terwijl Eemdijk naar NSC gaat. SC Genemuiden moet naar CSV Apeldoorn.

Dan zijn er nog ploegen die hopen op een periodetitel en zodoende deelname aan de nacompetitie. Be Quick ’28 is in 2H de koploper in de derde periode. De formatie van trainer Edwin van Nijen heeft één punt voorsprong op DZSV, de ploeg die op de laatste speeldag naar Zwolle komt. Daarnaast speelt Be Quick nog lastige wedstrijden tegen DOS Kampen en IJVV. In de derde klasse C vechten ZAC en Zwolsche Boys nog om de derde periodetitel. Eerstgenoemde heeft als koploper de beste papieren, maar zaterdag wacht wel een lastige uitwedstrijd bij Swift ‘64. Boys heeft twee punten minder dan ZAC en moet hopen op puntenverlies van de buurman.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In de vierde klasse C lijkt alles wel beslist, maar dat geldt niet voor de derde klasse B in het zondagvoetbal. Op de ranglijst is er voor SV Zwolle nog weinig te halen, maar in de derde periode ligt er misschien nog wel iets in het verschiet. Hulp is dan wel nodig, want de achterstand bedraagt twee punten. In de vijfde klasse A van het district Noord koerst Ulu Spor af op het kampioenschap. Met nog vier wedstrijden te spelen staan de Zwollenaren zes punten voor op nummer twee Scheerwolde.

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick '28 van DOS Kampen wint? Klik dan op ‘Be Quick '28’ en het vakje van Be Quick kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 12 mei 14.30 uur zijn geldig!

VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, Zwolsche Boys, SV Zwolle, Ulu Spor


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws