Olympus TOTO: ‘Onderschatting misplaatst’

| 24-04-2018

Voor de winterstop zat SVI in een moeilijke positie. Een felle strijd tegen degradatie lag op de loer, maar in de tweede seizoenshelft toonden de Zwollenaren verbetering. Inmiddels staat SVI op een veilige tiende plaats, al is de marge broos. “WVF en ASC ’62 staan er nog dicht bij”, weet ook trainer Joram Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het gaat na de winter crescendo voor SVI. Ja, er worden hier en daar nog wel wedstrijden verloren, maar dikke nederlagen zitten er niet meer tussen. Daarentegen werden er wel enkele monsterscores neergezet. DZSV werd met 6-0 verslagen, ASC ’62 ook en Blauw Wit ’66 ging afgelopen weekend met 8-1 de bietenbrug op. “Een lekkere zaterdag en ook een lekkere zondag”, lacht Hendriks. “We creëren makkelijker kansen en scoren makkelijker. Dat helpt mee in de weg naar vertrouwen en dat zie je ook toenemen. We zijn er alleen nog lang niet, want ASC staat vier punten achter en begint ook wedstrijden te winnen. Maar we kijken ook naar de teams boven ons.”

Zaterdag speelt SVI tegen Voorwaarts, de nummer dertien van de tweede klasse H. Een wedstrijd waarin de Zwollenaren mogelijk definitief afstand kunnen nemen van de gevarenzone. “Voorwaarts is een stuk beter dan Blauw Wit, dat lees je ook in reacties van collega’s. Zij gaan vechten voor hun laatste kans en daar moeten wij ons tegen wapenen. Makkelijk wordt het niet, onderschatting zou ook misplaatst zijn”, weet Hendriks, die het tegen Voorwaarts in ieder geval moet doen zonder Sinan Cumert en Jordi de Jonge. Daarnaast is de langdurig geblesseerde Dylan Fidder ook niet van de partij. “Verder zijn we compleet. Hopelijk kunnen we een tik uitdelen, dat wordt in ieder geval de boodschap”, aldus Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van Voorwaarts wint? Klik dan op ‘SVI’ en het vakje van SVI kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 28 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Prijsvragen, Joram Hendriks, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws