Olympus TOTO: ‘Nog steeds teleurgesteld’

| 20-09-2016

Jan Verheijen is nog altijd ‘not amused’ over de nederlaag van vierdeklasser Zwolsche Boys tegen CSV ’28. De trainer zag zijn ploeg vorige week met 0-2 verliezen en liep daardoor al vroeg schade op. Het duel van komende zaterdag met koploper Reaal Dronten is daardoor direct van groot belang. “Als we mee willen doen om de bovenste plaatsen, dan moeten we deze winnen. Simpel”, geeft de coach aan.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De ambities van Zwolsche Boys werden voor vertrek amper onder stoelen en banken geschoven. Jan Verheijen was naar de club gekomen en in zijn kielzog drie handen vol met nieuwe spelers. Het moet uiteindelijk, via het kampioenschap, resulteren in promotie naar de derde klasse. De nederlaag tegen CSV ‘28 viel daarom ook rauw op het dak van Verheijen. “Ik ben daar, laat ik het zo zeggen, nog steeds teleurgesteld over. Het was zo’n mooie dag, met veel supporters langs de lijn… En op die supporters moeten we zuiniger zijn”, roept Verheijen, die over de wedstrijd van afgelopen zaterdag ook al niet helemaal tevreden was. “Voor de tweede keer starten we als een stel slapjanussen, dat kan gewoon niet.”

Zeker niet als zaterdag Reaal Dronten op bezoek komt. De Drontenaren beleefden met de volle negen punten een droomstart. Het doelsaldo van de polderploeg is duizelingwekkend: achttien voor en slechts drie tegen. “Je weet dat je dus in ieder geval goed moet starten. Reaal heeft een voetballende ploeg, met vijf of zes spelers die uit de zaal komen. Snelle en technische voetballers, die niet van de duels houden. Ik vraag mijn spelers daarom ook om agressiviteit”, aldus trainer Verheijen, die kan beschikken over een zo goed als fitte selectie. Alleen Sven Ester is nog even een twijfelgeval, aangezien hij zaterdag bij Zalk een tik op zijn enkel kreeg. “Verder zijn we compleet. We moeten winnen en daar gaan we ook vol voor.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van Reaal Dronten wint? Klik dan op 'Zwolsche Boys' en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Zwolsche Boys kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 24 september 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Jan Verheijen, Vierde klasse C, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws