Olympus TOTO: ‘Nog geen derby verloren’

| 27-03-2018

WVF kent na de winterstop een lastige periode. De Zwolse ploeg bevond zich een periode aan de bovenkant van de tweede klasse H, maar de laatste zes wedstrijden leverden geen zege op. Zaterdag wacht de stadsderby tegen Be Quick ’28. “Het wordt een mooie, open wedstrijd”, denkt Jabir Mazouz, clubtopscorer van WVF.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De tweede seizoenshelft begon voor WVF met een 4-1 nederlaag tegen IJVV, maar tegen SVI (3-0) werd er herstel getoond. Van de daaropvolgende zes wedstrijden gingen er echter vier verloren, terwijl er twee keer gelijk werd gespeeld. Daardoor staat WVF inmiddels op een negende plaats en bedraagt het gat naar de gevarenzone slechts zes punten. “We zitten in een lastige periode. Voor de winter speelden we wat opportunistischer en nu ontbreekt dat vertrouwen een beetje. Maar als we blijven doen wat we nu doen, dan heb ik er echt vertrouwen in dat we weer gaan winnen. We kijken ook zeker niet naar onderen”, zegt Mazouz.

Zaterdag speelt WVF een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Be Quick ’28, de nummer vijf van 2H. Eerder dit seizoen wonnen de blauwhemden, die het nog steeds moeten doen zonder de geblesseerde Dion Reijnen, met 0-2 van Be Quick. “We hebben dit seizoen nog geen derby verloren en ik hoop dat we zaterdag ook weer kunnen winnen. Be Quick speelt aanvallend voetbal, net als wij doen. Dat kan mooi worden”, lacht Mazouz, die zelf na de winter ook niet echt op schot is. Dat zorgt echter niet voor paniek. “Na de winter wil het qua doelpunten niet lukken, maar ik maak me geen zorgen. Prioriteit nummer één is het winnen van wedstrijden, de doelpunten zijn bijzaak. Als we maar weer gaan winnen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van Be Quick ‘28 wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 31 maart 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, WVF, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws