Olympus TOTO: ‘Moe van die berichten’

| 14-02-2017

Het was voor VSW een welkome verrassing. In de strijd om plaats vier kreeg het een cadeautje van CSV ’28, aangezien die club werd gestraft voor het opstellen van een niet-speelgerechtigde speler. En dat zorgt ervoor dat VSW een concurrent minder van zich af moet schudden. “Om eerlijk te zijn, zo heb ik er niet naar gekeken. Wij focussen ons op de vierde plaats, dat is het doel”, zegt trainer Gerrit Keestra.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

VSW strijdt om plaats vier, dat mag eigenlijk iedere week in de krant. Iedereen die dat een jaar geleden had voorspeld, was voor gek verklaard. Toch is het zo, mede omdat de club enkele spelers terughaalde. Paco Platenkamp is nu dé man op het middenveld, terwijl Jari van Wijnen een defensieve versterking blijkt. Daardoor speelt Ramon van den Bosch ineens als spits. Het zijn allemaal veranderingen die bijdragen aan de opmars van VSW. “Ramon is nu wel drie wedstrijden geschorst en we hebben nog wat spelers met drie gele kaarten. Met een smalle selectie is dat een gevaar. Maar het loopt goed”, zegt Keestra, die daadwerkelijk een goed VSW ziet. “Ik word wel eens moe van die berichten, dat ze roepen dat wij niet verdiend wonnen. Nou, het staat gewoon goed bij ons. In principe kunnen wij echt wel vierde worden.”

Voor VSW wordt de strijd om plaats vier zaterdag hervat met een thuiswedstrijd tegen HTC. Keestra heeft vertrouwen in een goede afloop, ook omdat aanvaller Van den Bosch de enige afwezige is. “We zijn verder compleet, dat is heel fijn. Als wij zo spelen als de laatste weken, dan moeten we van HTC kunnen winnen”, concludeert de coach, die wel rekening houdt met de opponent. “Er komt meer bij kijken, zoals inzet en enthousiasme. HTC heeft een ploeg met jonge spelers, die er bovenop klappen. Al met al denk ik dat wij de bovenliggende partij zullen zijn en kunnen winnen. Maar zoals ik al zei: niets is zeker.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van HTC wint? Klik dan op ‘VSW’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van VSW kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 18 februari januari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HTC, VSW, Prijsvragen, Gerrit Keestra, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws