Olympus TOTO: ‘Kijken wat er mogelijk is’

| 17-04-2018

Wijthmen beleeft één van de meest succesvolle seizoenen van dit decennium. Zes wedstrijden voor het einde staat de ploeg op een zevende plaats in 4C, een plaats die het de voorbije zeven seizoenen niet wist te bereiken. “We willen nog zoveel mogelijk punten halen, maar het doel is bereikt”, zegt trainer Elvin Matuankotta.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het doel van Wijthmen was dit seizoen heel simpel: beter presteren dan vorig seizoen. Dat is gelukt, want na twintig wedstrijden prijken er 31 punten op de ranglijst. En dat is er eentje meer dan in de volledige vorige jaargang. “We kijken nu wat er nog meer mogelijk is en zien aan het einde van de rit wat dit seizoen echt heeft opgeleverd. In principe is er niets meer te halen, maar we willen punten scoren”, zegt Matuankotta, die voor het aankomende seizoen hoopt dat zijn ploeg weer een nieuwe stap kan zetten. “Ron Nijboer stopt, maar verder lijkt iedereen te blijven. Dan gaan we het derde jaar in. Ik denk dat er nog meer rek in zit.”

Zaterdag speelt Wijthmen een thuiswedstrijd tegen HTC, de nummer zes van de ranglijst. Matuankotta was eerder trainer bij de Tuinders, maar desondanks is het voor hem weinig speciaal. “Het is altijd leuk om tegen een oude club te spelen, maar niet speciaal. Ik heb het naar mijn zin bij Wijthmen en kijk ook alleen maar naar Wijthmen. Al vind ik het wel mooi dat HTC de stijgende lijn te pakken heeft, dat doen ze goed”, is de coach eerlijk. Hij verwacht een lastig karwei. “HTC heeft ook een jonge ploeg, met veel goede spelers. Het is gewoon een goed team. Het zit dicht tegen elkaar aan en dat maakt het wel weer speciaal.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: denk jij dat Wijthmen van HTC wint? Klik dan op ‘Wijthmen’ en het vakje van Wijthmen kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 21 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HTC, Wijthmen, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO
Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws