Olympus TOTO: ‘Kern nog weinig gespeeld’

| 26-04-2017

Degradatie, dat woord kennen ze bij WVF de laatste jaren maar al te goed. Dit jaar, in de tweede klasse, had niemand erop gerekend dat het degradatiespook wederom om de hoek zou kijken. Drie wedstrijden voor het einde ligt de nacompetitie echter toch op de loer en moeten er zo snel mogelijk punten worden gepakt. “Wij moeten nog twee keer winnen en dat kan”, denkt WVF-trainer Herben Visscher.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De situatie is niet uitzichtloos, laat dat duidelijk zijn. Maar lekker achterover leunen en het seizoen fluitend tot een einde brengen, dat zit er voor WVF niet in. Met nog drie wedstrijden te gaan staat de Zwolse formatie op 25 punten en dat geldt ook voor OZC Ommen en Hellendoorn. Dat zijn de nummers elf en twaalf. “Wij moeten flink aan de bak”, zegt Visscher. “Het is een gevolg van een periode waarin we heel veel spelers missen. De kern van ons elftal heeft in 2017 nog maar weinig gespeeld en daardoor moeten jonge jongens de kar trekken. Dat komt eigenlijk nog te vroeg.” De coach haalde onder andere Richard Bouwmeester weer bij de groep, om zo ervaring toe te voegen. “Rust en ervaring, dat hebben die jongens nodig.”

Zaterdag wacht een thuiswedstrijd tegen IJVV en dat blijft een speciale ontmoeting. WVF-trainer Herben Visscher werkte eerder voor die club, terwijl aan de andere kant ook een oude bekende voor de groep staat. Dat is Eduard Lindeboom, die halverwege het seizoen insprong bij IJVV. Visscher verwacht een bloedstollend duel, want ook IJVV moet nog gas geven. “Als wij winnen, komen we op twee punten van IJVV, terwijl OZC en Hellendoorn tegen elkaar spelen. De winnaar van dat duel komt dan ook op twee punten, dus IJVV moet aan de bak. Zij willen zich vast definitief veilig spelen”, geeft Visscher aan. Toch zorgt het niet voor extra druk. “Het is een duel vol belangen, maar dat zijn we de afgelopen weken gewend. Vorige week hebben we goed gespeeld, hopelijk zetten we dat nu om in een overwinning.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van IJVV wint? Klik dan op ‘WVF’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van WVF kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 29 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, WVF, Tweede klasse H, Prijsvragen, Herben Visscher, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws