Olympus TOTO: ‘Ik was er niet bang voor’

| 29-11-2016

SV Zwolle heeft de wind overduidelijk in de zeilen. De ploeg van trainer Joshua Nijlant kende een lastige eerste periode, maar is inmiddels back in business. Uit de laatste zes competitiewedstrijden haalde SV Zwolle zestien punten en mede daardoor is het koploper in de tweede periode. “Het ligt aan verschillende aspecten”, vertelt trainer Joshua Nijlant.

Er waren aan het begin van dit seizoen enkele oorzaken voor het minder presteren van de Zwolse formatie. Allereerst moesten er wat nieuwe jongens worden ingepast. “We hebben onder andere een geheel nieuwe voorhoede. Die jongens moesten wennen aan hoe wij spelen en hoe er gespeeld moet worden. Dat kost tijd”, legt Nijlant uit. Daarnaast kreeg SV Zwolle ook te maken met een aardige lijst aan afwezigen. Blessures, andere oorzaken, het zat de derdeklasser niet mee. Zo kampte Jeffrey Hondenbrink met een blessure en bevond ook Ingmar Jonker zich in de lappenmand. “En dat terwijl we best een aardige voorbereiding draaiden, tegen gerenommeerde tegenstanders. Gelukkig zijn we nu weer redelijk compleet.”

SV Zwolle wil aankomende zondag de positieve reeks voortzetten, maar dat wordt een aanzienlijk grotere klus dan in de voorbije weken. “Ik was er niet bang voor hoor. De laatste weken hebben we ook tegen ploegen uit de onderste regionen gespeeld. Dat moet je wel in het oog houden. Nu wacht in DIO de nummer drie”, zegt Nijlant, die denkt dat zijn ploeg de favoriet is. “Als je zo’n serie neerzet, dan moet dat wel. DIO speelt in een 4-4-2, met snelle spitsen en lange verdedigers. Wij zetten daar hetzelfde tegenover als anders, dat is de laatste weken prima gegaan. Voor wat betreft de overwinning zet ik het op zestig om veertig procent”, is Nijlant duidelijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SV Zwolle van DIO Oosterwolde wint? Klik dan op ‘SV Zwolle’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SV Zwolle kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 3 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SV Zwolle, Prijsvragen, Joshua Nijlant, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws