Olympus TOTO: ‘Ik praat geen onzin hoor’

| 27-02-2018

HTC-trainer Joop van Dijk kondigde het aan het eind van de eerste seizoenshelft al aan: zijn ploeg ging nog stijgen op de ranglijst. Inmiddels is een tiende plaats een zesde plaats geworden en bleef de vierdeklasser de laatste vijf wedstrijden ongeslagen. “Ik praat geen onzin hoor”, grapt Van Dijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het moet direct even gezegd. HTC staat op een zesde plaats in de vierde klasse C, maar speelde wel als één van de weinige clubs de volle vijftien wedstrijden. Concurrent Noord Veluwe Boys heeft minder verliespunten dan de Zwollenaren en dat geldt ook voor Wijthmen. Toch laten de vijf laatste wedstrijden van de Tuinders zien dat de ploeg in de lift zit. “Sinds de winterstop kunnen we weer beschikken over aanvoerder Thomas Korenromp en dat maakt toch een verschil. Daarnaast merkte je dat we aan het begin nog wat tijd nodig hadden, maar dat we nu steeds meer als collectief staan te voetballen. De veldbezetting is een stuk beter”, weet Van Dijk.

Het resulteerde afgelopen zaterdag tegen titelkandidaat Zalk in een 2-2 gelijkspel. Zaterdag wacht een ontmoeting met ’t Harde, de nummer drie van 4C. “Zij hebben wel iets aan ons te danken hoor, haha. Zij hadden nog niet gewonnen, tot ze tegen ons speelden. Toen wonnen ze en daarna hebben ze een goede serie neergezet. Dit keer lijkt het me goed dat de punten bij ons blijven”, zegt Van Dijk, die tegen ’t Harde kan beschikken over de gebruikelijke basisspelers. “Ik hoef weinig te veranderen, dus we hebben zeker kans op een goed resultaat. Als de weersomstandigheden positief zijn, kan het een mooie wedstrijd worden.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van ‘t Harde wint? Klik dan op ‘HTC’ en het vakje van HTC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

In verband met de algehele afgelasting is het doen van voorspellingen gestopt.

Voetbal, HTC, Prijsvragen, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws