Olympus TOTO: ‘Ik heb niets te klagen’

| 12-12-2017

WVF-trainer Herben Visscher baalde van de afgelasting van afgelopen zaterdag. Zijn ploeg zit in een dusdanige flow, dat hij de uitwedstrijd bij Voorwaarts maar wat graag had gespeeld. Dat lukte echter niet en ook zaterdag is het nog maar de vraag of WVF in actie komt. Er staat een thuiswedstrijd tegen DZSV op de rol. “Het is een rare week, maar we moeten zorgen dat we er klaar voor zijn”, vertelt Visscher.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Bij WVF beschikken ze over een kunstgrasveld, maar de club kiest er voorlopig nog niet voor om uit te wijken. Dus is het nog maar de vraag of de Zwollenaren zaterdag in actie komen, want de weersvoorspellingen zijn vrij belabberd. Toch gaat de huidige nummer drie van 2H zich gewoon voorbereiden, want het wil klaar zijn om die derde plaats te verdedigen. “Ik heb op dit moment niets te klagen, want we spelen de laatste tijd goed. In de laatste drie wedstrijden hebben we er nul tegen gehad en acht gemaakt. Dat lijkt dus goed”, zegt Visscher, die niet durft te zeggen waar hij met WVF gaat eindigen. “Het is een spannende competitie, met een hele grote middenmoot. We moeten vooral zo blijven voetballen en dan zien we wel waar het eindigt.”

Zaterdag wacht, ijs en weder dienende, een thuiswedstrijd tegen DZSV. Die ploeg staat op een vijfde plaats en heeft drie punten minder dan WVF. “Het is een lastig te bespelen ploeg, die vorig jaar ook al in de middenmoot eindigde”, weet Visscher, die zaterdag over dezelfde spelers kan beschikken als de voorgaande weken. Al merken ze bij WVF ook dat de eerste seizoenshelft er bijna op zit. “Er zijn wat jonge jongens die her en der met pijntjes kampen. De jongens die de laatste weken speelden, zijn wel beschikbaar, dus wat dat betreft maak ik me geen zorgen. We gaan zien of het zaterdag doorgaat.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van DZSV wint? Klik dan op ‘WVF’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van WVF kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 16 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, WVF, Tweede klasse H, Herben Visscher

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws