Olympus TOTO: ‘HTC maakt al stappen’

| 21-03-2017

Na achttien wedstrijden staat HTC op plaats tien in de vierde klasse C. Het is de kelderklasse van het amateurvoetbal, dus degraderen kan niet. De afstand naar de nacompetitieplaatsen is te groot en dus zijn de Zwollenaren zo goed als uitgespeeld. Of is er toch nog iets waar HTC voor voetbalt? “Onze doelstelling was om meer ploegen onder ons te houden dan boven ons. Dat is nog niet gelukt”, zegt trainer Joop van Dijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

En dus heeft HTC nog altijd iets om voor te spelen. Iets tastbaars gaat de ploeg er niet aan overhouden, maar het halen van de doelstelling moet wel blijven zorgen voor intrinsieke motivatie. O, en natuurlijk wil Van Dijk, als een goed trainer betaamt, blijven groeien. “Wij willen beter worden en spelers steeds meer laten wennen aan het systeem. Daar maken we al stappen in, want we winnen van tegenstanders die voor de winter nog te sterk waren. Het is nu al stabieler”, vertelt de coach, die ook al stiekem naar het volgende seizoen kijkt. “Tel er eens negen punten bij op en je doet mee om plaats vier. We voeren gesprekken over het komende seizoen, ook met spelers die interesse tonen in HTC. Dat is allemaal heel positief.”

Er zijn eerst nog acht wedstrijden te spelen en daarin wil HTC goede resultaten neerzetten. Te beginnen aankomende zaterdag, als de Tuinders het thuis opnemen tegen ’s Heerenbroek. “Ze doen het goed, maar het is wel een ploeg in de marge. Als ik naar de uitslagen kijk, dan heb ik niet het idee dat er een stijgende lijn in zit en dat is bij ons wel zo. Qua collectief is ’s Heerenbroek verder, maar een HTC in goeden doen is voetballend beter”, denkt Van Dijk, die het zaterdag in ieder geval moet doen zonder Yorick van Gelder. Hij kwakkelt al het hele seizoen met zijn fysieke gesteldheid. “Verder raken we steeds meer compleet en zijn we klaar om zaterdag de strijd aan te gaan”, is Van Dijk duidelijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van ‘s Heerenbroek wint? Klik dan op ‘HTC’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van HTC kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 25 maart 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HTC, Prijsvragen, Vierde klasse C, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws