Olympus TOTO: ‘Het wordt geen makkie’

| 15-05-2018

CSV ’28 stond op matchpoint om de nacompetitie te halen, maar op bezoek bij concurrent ’t Harde werd die kans verprutst (3-1). Daardoor is de strijd nog allerminst beslist, terwijl er zaterdag ook nog eens de lastige ontmoeting met Kampen wacht. “Ik ben vol vertrouwen”, stelt goalgetter Rachid Lahzal.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

CSV kon op bezoek bij ’t Harde een plaats in de nacompetitie veiligstellen. Een overwinning was voldoende, maar de Zwollenaren kregen dat niet voor elkaar. Er werd met 3-1 verloren en zodoende sloot ’t Harde aan. Die ploeg staat nu op drie punten van CSV. “Het was niet al te best”, stelt aanvaller Rachid Lahzal, dit seizoen al goed voor twintig goals. “Een totale off-day, maar ik denk dat het wel een incident was. Wij hebben genoeg individuele kwaliteiten om dit recht te zetten en hebben alles nog in eigen hand.” Daarmee doelt Lahzal op de vierde plaats, die aan het einde van de rit hoogstwaarschijnlijk recht geeft op deelname aan de nacompetitie.

Om die plaats vast te houden, moet CSV zaterdag wel winnen van nummer drie Kampen. Allesbehalve een makkelijke klus, want Kampen is al tien wedstrijden ongeslagen. Daarnaast rolde het afgelopen weekend koploper Zalk met 4-0 op. “Dat wordt geen makkie, denk ik. Zij zijn vooral goed in de omschakeling en zijn doeltreffend. Ze hebben weinig kansen nodig om te scoren”, vindt Lahzal, die wel verwacht dat zijn ploeg in aanmerking komt voor een goed resultaat. “Wij hebben individuele kwaliteit genoeg om te winnen. We gaan er alles aan doen om de nacompetitie te halen, want dat is het doel. Ik denk dat het goed komt.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ’28 van Kampen wint? Klik dan op ‘CSV ‘28’ en het vakje van CSV kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 19 mei 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws