Olympus TOTO: ‘Het was wel even een tik’

| 02-05-2017

Het kwam SVI twee keer rauw op haar dak vallen. Allereerst verspeelde de derdeklasser zaterdagmiddag twee punten bij Hatto Heim, waardoor de koppositie in gevaar kwam. Concurrent VSCO ‘61 leek er geen gebruik van te maken, maar wist in de blessuretijd toch het volle pond te pakken. Tegenvaller nummer twee. “Dat was wel even een tik ja. Je denkt even dat het meezit, maar dat is dan niet zo”, vertelt SVI-trainer Joram Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Twee klappen op één zaterdag, het is voer voor psychologen om de ploeg van Hendriks er overheen te helpen. De trainer wil daar echter helemaal niets van weten. Het kwijtraken van de leidende positie was een ferme tegenvaller, maar Hendriks gaat geen gekke dingen doen. “Dinsdag en donderdag gewoon trainen, lekker voetballen en weer scherp worden. Dat is de enige remedie, denk ik. In een seizoen speel je nou eenmaal wedstrijden waarin het moeizaam gaat”, zegt Hendriks. De ploeg moet beseffen dat promotie nog altijd tot de mogelijkheden behoort, zo stelt de coach. “We moeten in ieder geval twee keer winnen en dan zien we wel wat er op de andere velden is gebeurd. De jongens moeten beseffen dat promoveren nog steeds kan.”

Om de titelkansen in leven te houden, moet SVI zaterdag in ieder geval winnen van Oene. In de uitwedstrijd kwamen de Zwollenaren tot een 0-3 overwinning, maar heel makkelijk ging dat niet. Men is dus gewaarschuwd. “Het is een stugge ploeg. Ze hebben er voorin wat jonge jongens bij gekregen en die zijn heel erg snel. En zij spelen ook nog ergens om he, want ze doen mee om de derde periodetitel. Dat zegt genoeg”, stelt Hendriks, die zaterdag kan beschikken over een fitte en complete spelersgroep. Hij verwacht dat SVI alsnog de bovenliggende partij gaat zijn. “In negen van de tien wedstrijden zijn wij veel aan het aanvallen. Oene moet ook voor de punten gaan, maar ik verwacht wel dat wij veel de bal hebben. Het is aan ons om de punten te pakken.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van Oene wint? Klik dan op ‘SVI’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SVI kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 6 mei 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Prijsvragen, Joram Hendriks, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws