Olympus TOTO: ‘Geeft altijd goed gevoel’

| 06-12-2016

De vlag bij Be Quick ’28 hangt er even wat anders bij dan een aantal weken geleden. De ploeg van trainer Wilfred Westerhuis stond na zeven wedstrijden stijf onderaan, maar is inmiddels opgeklommen naar een tiende plaats. Drie keer op rijd werd er al gewonnen. “Winnen geeft altijd een goed gevoel, voor ons vertrouwen is het enorm goed geweest”, weet de coach.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De ommekeer is niet helemaal uit de lucht komen vallen. Na de meer dan stroeve start van de competitie gebeurde er wel het een en ander. Be Quick heeft enkele jeugdspelers vervroegd overgehaald naar de eerste selectie en is ook iets anders gaan spelen. Het hoge druk zetten is verdwenen, tegenstanders mogen op eigen helft zelf bepalen wat ze met de bal doen. “Daardoor spelen wij wat compacter en geven we aanzienlijk minder weg. Be Quick is natuurlijk wel van het verzorgde voetbal en dat proberen we ook nog steeds. Dat staat helemaal los van de plek waar we druk zetten”, legt Westerhuis uit. De coach ziet de talenten wekelijks verrassen. “Ze doen goed mee, al moeten ze wel op hun tenen lopen. Wat dat betreft is het lekker dat de stroom er straks even af kan.”

Voordat de winterstop aanbreekt moet Be Quick ’28 zaterdag eerst zien af te rekenen met nummer acht Den Ham. Die ploeg heeft drie punten meer dan Be Quick en dus kunnen de Zwollenaren aanhaken. “Als we die wedstrijd winnen, dan is het een ommekeer van 180 procent. We maken dan gewoon de stap naar de middenmoot”, zegt Westerhuis, die wel een moeilijke wedstrijd verwacht. “Het wordt een pittig potje. Den Ham heeft altijd een stugge ploeg, maar beschikt ook over individuele kwaliteiten. Wij missen Pim Hermans, die heeft klachten aan zijn achillespees. En Sander Aarten is op vakantie. Verder hebben we de groep compleet.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SV Zwolle van DIO Oosterwolde wint? Klik dan op ‘SV Zwolle’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SV Zwolle kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 10 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, Tweede klasse H, Wilfred Westerhuis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws