Olympus TOTO: ‘Een reactie is er gekomen’

| 10-04-2018

Vierdeklasser VSW staat voor een belangrijke week. De Zwolse formatie speelt dinsdagavond eerst het gestaakte duel tegen Dieze West uit en zaterdag wacht de topper tegen CSV ’28. Alleen het volle pond telt, want anders verliest VSW de aansluiting met koploper Zalk. “Het lijkt een belangrijke week te worden”, vertelt trainer Jan van der Kolk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

VSW draait een keurig seizoen, maar desondanks kende de club wel een paar roerige weken. Het boterde namelijk niet tussen de selectie en hoofdtrainer Patrick Dijkstra, waardoor werd besloten om de samenwerking stop te zetten. Eerst aan het einde van het seizoen, maar even daarna gingen beide partijen per direct uit elkaar. Jan van der Kolk werd aangesteld als vervanger. “Dat had natuurlijk niet de voorkeur”, zegt de coach. “Na gesprekken bleek dat de jongens het wilden en dan wil ik het graag doen. Ik heb alleen wel gezegd: het is aan jullie om op het veld een reactie te geven. Vooralsnog is die reactie er gekomen, want het gaat goed.”

Zaterdag gaat VSW op bezoek bij CSV ’28, de nummer drie van de vierde klasse C. Een cruciale wedstrijd, waarin VSW moet winnen om in het spoor van Zalk te blijven. Maar eerst wacht nog het restant van het thuisduel met Dieze West, waarin VSW op een 3-0 voorsprong staat. Er is nog ruim een half uur te spelen. “Zij spelen ook nog eens met negen man, dus we gaan zien wat het gaat worden. Voor ons is het vooral belangrijk om er zonder kleerscheuren uit te komen, want zaterdag wacht de topper tegen CSV. Een lastige en technisch goede ploeg”, vindt Van der Kolk, die de komende periode weer kan beschikken over William van Oene en Ruud de Rooij. “Wat dat betreft staan we er goed voor. De jongens willen voor het kampioenschap gaan. Het zou geweldig zijn om dat te bewerkstelligen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van CSV ‘28 wint? Klik dan op ‘VSW’ en het vakje van VSW kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 14 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, CSV ‘28, VSW, Dieze West, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Jan van der Kolk


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws