Olympus TOTO: ‘Doel is de derde periode’

| 04-04-2017

Vierdeklasser CSV ‘28 speelde tot dusver 31 punten bij elkaar. Elf overwinningen, één gelijkspel en zeven nederlagen leverden in totaal 54 doelpunten op. Daarvan nam Gework Petrosjan er 29 voor zijn rekening en daarmee is hij overduidelijk de spin in het web bij CSV. De koploper in de derde periode neemt het zaterdag op tegen de aanstaande kampioen: Swift ’64.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Petrosjan is na de winterstop on fire en dat geldt ook voor zijn ploeg. De aanvoerder maakt het ene na het andere doelpunt en gelijk met die trend pakt CSV de ene na de andere overwinning. In de derde periode is de ploeg vooralsnog zonder puntenverlies. “Het gaat goed ja, met de ploeg en ook individueel. Wij kijken zeker naar de derde periode, want we hebben als doel om die te winnen. Dat gaat de goede kant op”, lacht Petrosjan, die zelf wel even aan de kant zit. Tegen Storica liep hij een knieblessure op en daardoor mist de goalgetter in ieder geval het duel met Swift. “Dat is balen, maar dan moeten er maar andere spelers opstaan. Het is niet anders. Hopelijk ben ik er snel weer bij.”

De ontmoeting met lijstaanvoerder Swift is voor CSV ’28 cruciaal. Weten de Zwollenaren namelijk te winnen, dan lijken ze, voor wat betreft een periodetitel, in een zetel te zitten. “Daarna krijgen we ploegen onder ons en die bij ons in de buurt staan. Dat zijn wedstrijden die we moeten kunnen winnen”, vindt Petrosjan. Maar eerst wacht Swift en dat is, zacht gezegd, geen gemakkelijke klus. “Als ze naar onze laatste uitslagen kijken, dan zijn ze misschien wel bang voor ons. Maar zij hebben een goede en degelijke ploeg en hebben vast en zeker veel vertrouwen. Ik verwacht dat het een mooie wedstrijd wordt, met twee aanvallende ploegen. En ik zorg vanaf de zijlijn voor mentale steun”, sluit Petrosjan af.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ‘28 van Swift ‘64 wint? Klik dan op ‘CSV ‘28’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van CSV kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 8 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws