Olympus TOTO: ‘Bij eerste vijf eindigen’

| 28-11-2017

Negen wedstrijden, tien punten en dat resulteert in een tiende plaats op de ranglijst. Het is de magere balans van vierdeklasser HTC. De ploeg van trainer Joop van Dijk had zichzelf wat hoger ingeschat, maar heeft de hoop nog niet opgegeven. “We zijn in geen één wedstrijd echt slecht geweest. Ik hoop dat we nog bij de eerste vijf kunnen eindigen”, stelt de coach.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De coach is daarmee ambitieus, maar gek is die uitspraak niet. Het gat naar nummer vijf Kampen bedraagt immers slechts zes punten en dat is te overzien. Het is wel zo dat HTC dan eens een zegereeks neer moet zetten, want anders wordt aanhaken lastig. “Deze competitie is een stuk meer uitgebalanceerd, waarmee ik bedoel dat het dichtbij elkaar zit. De verschillen zijn klein. Daarnaast mis ik wat key players. Spits Yorick van Gelder kampt opnieuw met een blessure en dat geldt ook voor Thomas Korenromp. Dat was vorig jaar de aanvoerder en die is al het hele seizoen geblesseerd. Maar goed, we moeten het doen met de spelers die er zijn en dat gaat steeds beter. Ik hoop dat het, net als vorig jaar, na de winterstop aantrekt.”

Zaterdag speelt HTC een thuiswedstrijd tegen Wijthmen en die ploeg doet het niet slecht. Na negen wedstrijden staat Wijthmen zesde en dus is HTC in opperste staat van paraatheid. Trainer Van Dijk hoeft zijn spelers niet te motiveren, ook omdat er wat dwarsverbanden tussen beide clubs zijn. “Elvin Matuankotta staat daar voor de groep en Raymond Hooiveld zit daar ook, dus dat leeft wel extra. En als dat niet leeft, wakker ik het wel aan”, lacht Van Dijk, die het zaterdag moet doen zonder de geschorste Sven de Weerd. “Ik moet daardoor wat aanpassen, maar onze formatie blijft hetzelfde. Wij gaan aanvallend spelen. Voor de jongens zou het mooi zijn als we weer een keer een zege pakken.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van Wijthmen wint? Klik dan op ‘HTC en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van HTC kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 2 december 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HTC, Wijthmen, Prijsvragen, Vierde klasse C, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws