Olde Zakk’n Toernooi met tien ploegen

| 26-05-2016

De 36ste editie van het Olde Zakk’n Toernooi wordt op zaterdag 4 juni afgewerkt met tien Zwolse ploegen. Naast titelverdediger Dieze West zijn ook Be Quick ’28, HTC, PEC Zwolle, SV Zwolle, Zwolsche Boys, ZAC, SVI, HFC Storica en gastheer CSV '28 van de partij. De wedstrijden vinden plaats op het hoofdveld van sportpark De Verbinding en worden gespeeld op een half speelveld.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het voetbaltoernooi van CSV ’28 is in 1979 bedacht door wijlen Gerard Schutte en groeide daarna uit tot een jaarlijkse traditie. Voetballers van 35 jaar en ouder trekken nog eenmaal hun voetbaltenue aan, om zo met oude collega’s de strijd aan te gaan. Afgelopen jaar zegevierden de oudgedienden van Dieze West, die ook dit jaar weer van de partij zijn. De wedstrijden staan onder leiding van de scheidsrechters Gerrit Nibourg, Erik Geubels, Gerrit Westerhof, Frank Hart, Jan Bosscher, Hans Ester en Jan Wissink, die na een periode van afwezigheid weer terug is. “Rondom de wedstrijden is er veel ruimte voor ontmoeting, waarbij een drankje, voldoende eten, muziek van onze DJ en de haringkar niet ontbreken”, zegt organisator Bert van Rijssen.

De eerste wedstrijden starten 4 juni om 12.00 uur en de finales worden gespeeld tussen 16.00 en 17.00 uur. Voorafgaand aan het toernooi spelen de mini’s van CSV ’28 een eigen toernooi, waarna er ’s middags ook nog een verandering is. “Op veld 2 werken de 45-plussers uit de Zwolse Onderlinge 45 Plus-competitie hun seizoensafsluiting af. Aan dat toernooi doen ook de dames recreanten van Be Quick ’28 mee. Het wordt een weerzien met vele oude bekenden, dus kom gerust een kijkje nemen”, geeft Van Rijssen nog mee.

Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, Sportpark De Verbinding, Dieze West, HFC Storica, Olde Zakk’n Toernooi, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws