Nog 32 kaarten beschikbaar voor de derby

| 10-03-2010

Zwolle-supporters die nog een kaartje voor de uitwedstrijd van zondag tegen Go Ahead Eagles willen bemachtigen moeten er woensdagavond snel bij zijn. Er zijn nog slechts 32 kaarten beschikbaar. Supporters die deze kaarten willen kopen moeten in bezit zijn van een geldige clubcard of seizoenskaart van FC Zwolle.

Dinsdag liep het storm bij de inschrijving voor de leden van de supportersclub. Om 17.00 uur stonden de eerste supporters al buiten in de rij te wachten. Om 19.00 uur gingen de deuren open. Er stonden toen al een kleine 300 supporters in een lange rij om een kaartje te bemachtigen. Er waren dus net genoeg kaarten voor de leden van de supportersclub.

Zondag zullen de bussen in twee colonnes vertrekken. Het eerste gedeelte om 10.50 uur en de tweede groep om 11.15 uur. Alle supporters dienen een half uur voor vertrek van de eerste colonne, dus om 10.20 uur aanwezig te zijn. Het is namelijk niet zeker dat als je in bus acht zit je in de tweede colonne weggaat. De volgorde van vertrek wordt door FC Zwolle, veiligheid en politie op moment van vertrek pas bepaald. Het supporterscafé zal vanaf 9.45 uur geopend zijn.

Voetbal, FC Zwolle, Supportersclub PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws