Nijlant kondigt vertrek bij SV Zwolle aan

| 31-10-2018

Joshua Nijlant vertrekt na vijf seizoenen bij SV Zwolle. De oefenmeester uit Wijhe maakte zijn vertrek dinsdagavond bekend aan de spelersgroep. Daarmee komt aan het einde van dit seizoen een einde aan een samenwerking van vijf seizoenen. Hoogtepunt was het behaalde kampioenschap in het seizoen 2015-2016.

© Jan Burgman Fotografie

Onder leiding van de trainer uit Wijhe behaalde SV Zwolle in het seizoen na de promotie een zesde plaats in de derde klasse D van het district Noord. In het afgelopen seizoen deed SV Zwolle lang mee om de prijzen in de sterkere oostelijke derde klasse B. Op de laatste speeldag werd na een prima seizoen een plek in de nacompetitie gemist. In de huidige competitie bezet SV Zwolle een elfde positie.

Joshua Nijlant volgde in 2014 Hans Tuin op bij SV Zwolle. Daarvoor was de inwoner van Wijhe trainer van het tweede elftal van Heino en had hij USV (eveneens vijf seizoenen) en Wijthmen (twee seizoenen) onder zijn hoede. SV Zwolle is Joshua Nijlant dankbaar voor zijn inzet in deze vijf seizoenen. De club gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2019-2020.

Voetbal, SV Zwolle, Joshua Nijlant

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws