Night Skate Zwolle in teken van CliniClowns

| 3 Maanden geleden.

De tweede Night Skate Zwolle van 2019 staat vrijdag in het teken van CliniClowns. Om geld op te halen voor het goede doel wordt er eenmalig 5,50 euro inschrijfgeld gevraagd en dat bedrag gaat volledig naar CliniClowns. De start is, zoals gebruikelijk, om 19.30 uur in Park De Wezenlanden.

Tijdens voorgaande edities van de Night Skate Zwolle werd er gereden voor het Ronald McDonalds Huis (2017) en Stichting MS (2018) en ditmaal is er gekozen voor CliniClowns. Naast het skeeleren zijn er ook verschillende activiteiten om geld op te halen, waaronder een verloting. Deelnemers maken kans op een weekend rijden in een elektrische Kia Nero, een kledingpakket van Craft, tuinverzorging van Axent Groen en een borrelpakket voor het festival ‘Lepetje Lepeltje’. Loten kopen kan vooraf of in de pauze.

De Night Skate start om 19.30 uur, waarna er een route wordt afgelegd richting Westenholte. de rit vindt plaats onder begeleiding van verkeersregelaars en swingende muziek. De tocht duurt ongeveer twee uur, inclusief pauze. Inschrijven kan via www.nightskatezwolle.nl/inschrijven.

Skeeleren, Night Skate Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws