Night Skate Zwolle in teken MS Research

| 21-08-2018

Niemand minder dan Ronald Mulder rijdt vrijdag 24 augustus mee tijdens de vierde editie van de Night Skate Zwolle, die volledig in het teken staat van Stichting MS Research. Deelname aan de skeelertocht kost 5 euro. Dit inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar het goede doel. Inschrijven is mogelijk via www.nightskatezwolle.nl.

In Park De Wezenlanden begint Ronald Mulder om 19.00 uur met de ‘Stunned Warming Up’, om te oefenen met remmen en rijden in een groep. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de tocht over de openbare weg, onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek. Iedereen die ‘redelijk goed’ kan skeeleren en 12 jaar of ouder is kan meedoen. De tocht duurt ongeveer twee uur (bijna 15 kilometer). Veiligheid is erg belangrijk en daarom is een helm verplicht. Fila Skates stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen.

De speciale editie van de Night Skate Zwolle wordt afgesloten met een verloting. Tijdens die verloting maken deelnemers kans op onder meer een officieel TeamNL-shirt gesigneerd door Ronald Mulder of twee tickets voor een wedstrijd van PEC Zwolle. De loten zijn vooraf of in de pauze te koop. De opbrengst van de verloting gaat ook naar MS Research.

Ronald Mulder, Schaatsvereniging Zwolle, Skeeleren, Night Skate Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws