Night Skate doneert aan McDonald Huis

| 19-10-2017

De organisatie van Night Skate Zwolle heeft deze week een cheque ter waarde van 1.000 euro overhandigd aan Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle. Dankzij de sponsoren en de ruim honderdtwintig deelnemers van de eerste editie van de Night Skate, werd dit bedrag opgehaald. “Wij zijn Schaatsvereniging Zwolle meer dan dankbaar”, vertelt Booijink.

Night Skate Zwolle werd georganiseerd door Schaatsvereniging Zwolle, die dit jaar 50 jaar bestaat. Er werd 's avonds een ronde door Zwolle geskeelerd, die de deelnemers langs de mooiste plekjes van Zwolle bracht. Zo liep de route langs de IJssel, Het Engelse Werk en door het centrum. Booijink is blij met de overhandigde cheque. “Het is ontzettend fijn om te zien dat veel organisaties en mensen in de omgeving het Ronald McDonald Huis een warm hart toe dragen. In welke vorm dan ook. Sportend, informerend of financieel, we kunnen niet vaak genoeg laten zien hoe belangrijk het is dat er in Zwolle een logeerhuis is. Een plek waar ouders terecht kunnen als hun zieke kind is opgenomen in Isala.”

De organisatie van Night Skate Zwolle is al volop bezig met de voorbereidingen op volgend jaar. Er worden dan meerdere ‘skates’ op de openbare weg georganiseerd. Meer info is te vinden op www.nightskatezwolle.nl.

Ronald McDonald Huis, Skeeleren, Night Skate Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws