Nieuwkomers pakken zege in WRZV-hallen

| 08-09-2017

De nieuwkomers in de WRZV-zaalcompetities hebben afgelopen week hun eerste zeges over de streep getrokken. Zo was De Mooie Mannen Brigade met liefst 2-8 te sterk voor de supportersclub PEC Zwolle en ging FC Blikkie in de tweede klasse met 9-0 langs Motivo. Promovendus New York Pizza versloeg in de hoofdklasse B De Belgische Keizer 2: 5-4.

In de eerste klasse A was er ook een overwinning voor nieuwkomer LPB ’17. Die ploeg won met 3-1 van VIPS. In de eerste klasse B was Blije Kornuiten met 7-2 te sterk voor Zwolle Zuid en ging Marrakech met 8-4 langs Anico. Exstudiantes Zwolle ging in een leuk duel met 2-0 voorbij Atletico Zwolle en de strijd der debutanten tussen FC United en Blauwe Muggen werd met 6-5 gewonnen door United. De Hermanos en ZWB hielden het op een 4-4 gelijkspel. Aqua Comfort boekte in de eerste klasse D een zege. In een leuk en sportief duel met Absens Carens stond het kort voor tijd nog 4-4, maar in de uiterste slotfase pakte Aqua Comfort uiteindelijk toch het volle buit: 5-4.

Tweedeklasser IJsselhallen Zwolle won ook haar eerste wedstrijd van het seizoen. Salverda Bouw 2, het team uit ’t Harde, verloor nipt met 4-3. PionPlus kende een goede start van het seizoen door een 6-0 overwinning op FC Pitt en MacsMoves won met 6-2 van Campingteam 3. Voor meer informatie, uitslagen en het programma kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws