Nieuwe vestiging Tabonon in Westenholte

| 2 Maanden geleden.

Vechtsportschool Tabonon opent in januari 2019 een derde eigen locatie: Tabonon West. De school strijkt daarmee neer in Westenholte, mede omdat er in de dependance in Stadshagen toenemende interesse was. “Het was voor de sportschool een logische vervolgstap om een derde locatie te openen”, zo luidt het bericht.

© Tabonon

Tabonon is al vijftien jaar lang een begrip in Zwolle en ook binnen de landelijke vechtsportwereld worden ze steeds bekender. Ooit begonnen als een clubje meiden wat samen ging kickboksen en inmiddels een professionele sportschool met ruim 1.300 leden en meerdere locaties. De hoofdactiviteiten zijn kickboksen en Mixed Martial Arts (MMA gemengde vechtsport), daarnaast worden ondersteunende trainingen aangeboden zoals boksen, krachttraining, personal training en yoga. “Dat er in Stadshagen animo is voor vechtsporttrainingen, blijkt uit het feit dat er al ruim honderd mensen bij de locatie trainen die slechts uit een gymzaal bestaat. De nieuwe locatie in Westenholte is honderd meter verder dan waar nu lesgegeven wordt in Stadshagen. Het streven is om hier net zo’n groot succes van te maken als de andere locaties.”

Tabonon West wordt de derde vaste locatie van Tabonon en wordt gerund door Anneloes Broek en Bob Sangers. Tabonon Oost gaat zich meer specialiseren in het gevorderde en wedstrijdniveau, maar er blijven ook recreatieve lessen gegeven worden. Het rooster blijft daar hetzelfde. “Op de nieuwe locatie worden voornamelijk recreantenlessen kickboksen en grappling gegeven. Zo komen er zaktrainingen (no contact), beginnersuren, lady’s only-uren, uren voor veertig-plussers, conditie-uren, en nog veel meer nieuwe lessen. Voor de jeugd zijn er elke dag jeugdtrainingen. In deze lessen leren kinderen beter samenspelen, werken ze onder andere aan zelfvertrouwen, agressieregulatie en stevig in de schoenen staan.”

Op de nieuwe locatie gaan er meerdere krachttrainingslessen gegeven worden, en er komt apparatuur voor krachttraining. Daarnaast kunnen sporters ervoor kiezen om te trainen met een personal trainer. Inschrijven bij Tabonon West is al mogelijk en kan online via tabonon.virtuagym.com/webshop/.

Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws