Nieuwe sport- en beweegclub voor kinderen

| 14-09-2017

On Campus start per heden, samen met de sportopleidingen van Hogeschool Windesheim, met een nieuwe sport- en beweegclub voor kinderen van circa acht tot tien jaar. Onder de naam Multiplay gaan de kinderen kennismaken met meerdere sport- en beweegactiviteiten. “Dit is heel belangrijk voor de lichamelijke, motorische en sociale ontwikkeling van kinderen”, laat de club weten.

Multiplay is een samenwerking tussen de sportopleidingen van Windesheim en On Campus. Calo-docenten en sportinstructeurs ontwikkelen samen het programma, terwijl ervaren studenten de activiteiten begeleiden. De kinderen ontdekken spelenderwijs welke sporten ze leuk vinden en wat ze goed kunnen. Ze maken wekelijks kennis met nieuwe sport-, spel- en beweegactiviteiten. Plezier in het spelen en bewegen met leeftijdsgenoten staat centraal. “Voorbeelden van Multiplay-activiteiten zijn tjoekbal, trefbal, klimmen in het wandrek, springen in de trampoline, bal- en racketspelen. Een goede aanvulling op het sporten bij een reguliere sportvereniging en de gymlessen op de basisschool”, zo luidt het bericht.

Kinderen kunnen via de AH Sportactie gratis kennismaken met Multiplay. Van 4 tot en met 24 september ontvangen klanten van Albert Heijn bij iedere tien euro aan boodschappen een AH Sportzegel. Een volle spaarkaart (tien zegels) geeft toegang tot vijf keer gratis sporten. Multiplay is iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur of van 11.00 tot 12.00 uur. De eerstvolgende periode is van 17 september tot en met 17 december. De kosten bedragen 65 euro per kind per periode, of 5 euro per les. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je kijken op www.on-campus.nl/multiplay.

Hogeschool Windesheim, Multiplay

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws