Nieuwe groep seniorensport op Hoge Laar

| 09-01-2018

SportService Zwolle start dinsdag 16 januari met een nieuwe groep seniorensport op sportpark Het Hoge Laar. Eerder werd er ook al seniorensport aangeboden op de sportparken De Siggels, De Verbinding en De Marslanden. “Seniorensport staat voor samen sporten en bewegen voor senioren”, vertelt buurtsportcoach Annejet Cramer.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Om het sporten en bewegen voor senioren te stimuleren biedt SportService Zwolle, in samenwerking met verschillende sportparken, seniorensport aan. Het aanbod vindt plaats op vier sportparken in de stad, waar verschillende sporten worden beoefend. De lessen staan onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach. “SportService Zwolle zoekt de samenwerking met partners in de wijk, om zo een gevarieerd en veelzijdig aanbod mogelijk te maken. Zo krijgen studenten de gelegenheid om in de praktijk verschillende taken rond het aanbod op zich te nemen en is er contact met fysiotherapeuten.”

Tijdens de lessen staan bewegen, kennismaking met nieuwe sporten en gezelligheid centraal. Na het bewegen staat er altijd een kop koffie klaar. “Om mee te kunnen doen, kun je een strippenkaart aanschaffen. Voor 50 euro is het mogelijk om een strippenkaart met vijftien strippen aan te schaffen. Dit is inclusief koffie of thee. Het advies is om sportkleding en sportschoenen te dragen”, zegt Cramer. Voor meer informatie over seniorensport kun je bellen met 038-4236686 of kijk op de website van SportService Zwolle.

SportService Zwolle, Sportpark Marslanden, Sportpark De Verbinding, Sportpark Het Hoge Laar, Sportpark De Siggels

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws