Nieuwe goede doelen op PEC Zwolle-shirt

| 29-06-2015

De logo’s van Present en ‘Schipper mag ik ook eens varen’ prijken de komende twee seizoenen op het shirt van PEC Zwolle. Present krijgt een plekje op de mouw van het thuis-shirt en ‘Schipper mag ik ook eens varen’ op het uit-shirt. Dat heeft PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, afgelopen zaterdag tijdens de open dag van PEC Zwolle bekend gemaakt.

© Henry Dijkman

Het gaat hier niet om financiële ondersteuning, maar het bieden van een platform om meer bekendheid te genereren. Naast de logovermelding op het shirt, krijgen de twee goede doelen de beschikking over een aantal seizoenpassen om rondom de wedstrijden te netwerken en worden er met PEC Zwolle United gezamenlijke activiteiten ontwikkeld. Op de open dag werden Present en ‘Schipper mag ik ook eens varen’ door Gea Luttels van PEC Zwolle United van harte welkom geheten en kregen ze direct de gelegenheid om zich aan een groot publiek te presenteren. Beide organisaties zijn erg blij met de samenwerking.

Elsje Goudzwaard, coördinator bij Stichting Present Zwolle: “In ons jubileumjaar 2013 werd Ron Jans ambassadeur van Present, daar waren we natuurlijk erg trots op en blij mee. Dat we nu ook op de shirts terecht komen als één van de goede doelen van PEC Zwolle, vinden we echt een enorme eer!” Jan-Paul Bakker, bestuursvoorzitter van ‘Schipper mag ik ook eens varen’, ziet een vaartocht met de selectie van PEC Zwolle door de Zwolse stadsgrachten wel zitten. “Wij zijn een Zwols initiatief en zijn blij met deze match en verheugen ons op een mooi één-tweetje de komende twee jaar.”

Voetbal, PEC Zwolle United, PEC Zwolle, Open dag PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws