Nieuwe faciliteiten voor topsporters

| 05-12-2011

Topsport Overijssel is afgelopen vrijdag de samenwerking aangegaan met een tiental nieuwe faciliteiten voor topsporters en talentvolle sporters. Bij deze faciliteiten kunnen de sporters van Topsport Overijssel onder andere sportmaterialen aanschaffen met een aanzienlijke korting. Het totale aantal faciliteiten is op dit moment meer dan vijftig. Van de tien nieuwe faciliteiten zijn er drie gevestigd in Zwolle.

De faciliteiten zorgen ervoor dat topsporters en talenten die verbonden zijn aan Topsport Overijssel sportspecifieke materialen met een korting kunnen aanschaffen. Ook kunnen zij tegen gunstige tarieven gebruik maken van topsportgerichte diensten, zoals sportpsychologie en inspanningsfysiologie. De contracten werden vrijdag getekend bij autobedrijf Berendsen en De Graaf in Zwolle, waarna de nieuwe ‘topsportauto’ onthuld werd. Deze auto kunnen Overijsselse sporters tegen een laag tarief leasen

Topsport Overijssel is partner van het Olympisch Netwerk Overijssel en ondersteunt topsporters en talenten op weg naar de top. Vanaf het moment van ontdekking tot het afbouwen van de carrière wordt professionele begeleiding geboden, waarbij de sporter zelf bepaalt hoe de begeleiding vorm krijgt. De nieuwe faciliteiten in Zwolle zijn sportshop Telstar, Promovimento (inspanningsfysiologie) en KeyRoute voor loopbaanbegeleiding.

Topsport Overijssel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws