Nieuwe datum Ronald McDonald Rally

| 18-07-2011

De nieuwe datum van de Ronald McDonald Rally is bekend. Op donderdag 20 oktober staan zo’n zeventig klassieke auto’s aan de start voor een toer door de regio. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de Ronald McDonald rally op 1 juli werd verreden, maar vanwege het tragische ongeval tijdens de Brouwers Boulevard Sprint in Deventer werd besloten de rally te annuleren.

De start van de rally vindt plaats bij Scania, waarna de bolides een dag toeren door het Overijsselse landschap. Vanaf 17.00 uur worden de eerste bolides weer verwacht bij het stadion van FC Zwolle, waar de finishlijn is getrokken. De dag staat in het teken van het Ronald McDonald Huis Zwolle, dat een tijdelijk onderkomen biedt aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen vlakbij de Isala Klinieken. In het huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren en worden zij bijgestaan door vrijwilligers.

Deelname aan de Ronald McDonald Rally is nog altijd mogelijk en staat open voor gekentekende auto’s van voor 1976. De kosten bedragen 499 euro per equipe. Wel rally-liefhebber, maar niet in het bezit van een auto die aan de deelname-eisen voldoet? Geen nood. Het is ook mogelijk om bij Classic Jaap (www.classicjaap.nl), voor die dag, een prachtig exemplaar te huren voor 350 euro. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar infono@spmronaldmcdonaldrally.nl.

Rally, Ronald McDonald Huis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws