Nian Vervoort Zwols zwemmer van het jaar

| 16-07-2011

Nian Vervoort heeft Romi van Kampen tijdens de seizoensafsluiting van Swol 1894 afgelost als Zwols zwemmer van het jaar. Nian zwom het afgelopen seizoen namelijk de meeste persoonlijke records van de hele vereniging, het belangrijkste criterium waarop de benoeming tot stand komt. Ruim vijftig zwemmers sloten het seizoen aan de vooravond van de zwemvierdaagse op een leuke en vrijblijvende manier af.

De wedstrijdafdeling van Swol 1894 kijkt terug op een prima verlopen seizoen, dat vele medailles in diverse competities en meerdaagse kampioenschappen heeft opgeleverd. Ook voor komend jaar, dat op 2 en 3 september begint met een trainingskamp in het Openluchtbad in Zwolle, zijn de verwachtingen hoog. Met de toekenning van de subsidie voor het bad, hoopt Swol ook een aantal officiƫle wedstrijden te kunnen organiseren in Zwolle. De laatste keer dat het Zwolse bad gastheer van een officiƫle wedstrijd was, is inmiddels tientallen jaren geleden.

In het Openluchtbad Zwolle werd afgelopen week de zwemvierdaagse gehouden. Swol 1894 verzorgde daar diverse demonstraties en clinics, in de hoop daarmee een aantal nieuwe leden voor de wedstrijdafdeling te kunnen verwelkomen.

Swol 1894, Zwemmen, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws