‘Nette zege’ voor Regio Zwolle Volleybal

| 03-11-2018

Regio Zwolle Volleybal heeft zaterdagavond gedaan wat het moest doen. Een week na de nederlaag bij FAST Volleybal (3-0) wist de ploeg van Wilfried Groothuis in eigen huis te winnen van het Apeldoornse Dros-Alterno: 3-0 (25-21, 25-22 en 25-20). “Drie belangrijke punten”, reageert Groothuis. “Overall hebben we een nette wedstrijd gespeeld.”

Met de jonge Nova Marring in de basis begon Regio Zwolle Volleybal goed aan de wedstrijd. “Nova heeft vorige week ook een prima duel gespeeld en mocht vanavond starten”, vertelt Wilfried Groothuis, die na afloop van de klinkende overwinning op Alterno te spreken was over de prestatie van zijn ploeg. “Ik moet zeggen dat het complete team een stuk netter heeft gespeeld dan vorige week. Wij speelden een ander spel, met ander gedrag. Zeker na de nederlaag van vorige vond ik dat belangrijk om te zien”, aldus de coach, die tegelijkertijd benadrukt dat er op bepaalde vlakken nog stappen moeten worden gezet.

“Cijfermatig ziet het er allemaal prima uit en hebben we het vanavond tegen Alterno netjes gedaan. Maar er zijn nog altijd wel wat punten waar we aan moeten blijven werken”, zegt Wilfried Groothuis, die volgende week zondag met zijn team in Vroomshoop op bezoek gaat bij koploper Eurosped. De confrontatie tussen Eurosped en Regio Zwolle Volleybal begint zondag 11 november om 15.30 uur.

Volleybal, Landstede Sportcentrum, Regio Zwolle Volleybal, Wilfried Groothuis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws