Nederlandse indoortitel voor Nummerdor

| 04-01-2015

Reinder Nummerdor heeft zondag samen met Christiaan Varenhorst de Nederlandse indoortitel beachvolleybal in de wacht gesleept. Gedurende het gehele toernooi in The Beach in Aalsmeer stonden Nummerdor en Varenhorst geen enkele set af. In de finale versloegen ze Sven Vismans en Wessel Keemink met 2-0 (21-13 en 21-16).

Al snel werd duidelijk dat het geen spannende finale ging worden, daarvoor was het krachtsverschil duidelijk te groot. Nummerdor en Varenhorst pakten al snel een ruime voorsprong en die kwam in de eerste set niet meer in gevaar: 21-13. In de tweede set probeerden Vismans en Keemink aan te haken en kwamen ze met 11-9 en onder luid gejuich nog dichtbij, maar in gevaar kwam het topteam van Beachvolleybal Team Nederland geen moment. De set werd met 21-16 gepakt en dat betekende de vierde toernooizege op rij voor het duo.

“Deze titel zegt niet zo heel veel, maar elke titel is natuurlijk leuk en staat mooi op de erelijst”, zegt Nummerdor na afloop tegen Volleybalkrant.nl. “Echte scherpte was hier niet nodig, dat zegt wel wat over het niveau. Alles pakten we met 2-0 en zonder er heel hard voor te werken. Maar we kwamen hier om onze vierde titel op rij te veroveren, dat is gelukt. We hadden er al drie gepakt in het buitenland, ver weg. Nu hebben we hier ook laten zien dat we de beste zijn”, aldus de Zwollenaar.

Volleybal, Beachvolleybal, Reinder Nummerdor

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws