Nationale tennistop op Pinkstertoernooi

| 29-05-2011

Het Hogeboom Pinkstertoernooi van ZTC De Pelikaan verwelkomt twee nationale tennistoppers. Met Jesse Huta Galung zijn verregaande afspraken gemaakt voor een demonstratiewedstrijd op vrijdag 10 juni tegen een nader bekend te maken speler uit het Nederlandse Davis Cup team. Toernooiresultaten in de week voor Pinksteren bepalen of Huta Galung ook werkelijk naar Zwolle kan komen. De demo is ter viering van het 50-jarig jubileum van de tennisclub.

De demonstratiewedstrijd geldt als opening van het toernooi, dat dit jaar haar 22ste editie kent. De opbrengsten van de partij en gelden die deelnemers schenken, zullen ten goede komen aan de stichting ‘Ad Huiberts’, die zich inzet om ook voor gehandicapte kinderen mogelijkheden te creëren om te kunnen sporten. ZTC De Pelikaan geeft op deze manier extra aandacht aan deze groep kinderen.

De feestelijke opening van het toernooi is op vrijdag 10 juni om 18.00 uur. Hoogtepunt van het programma is de demonstratiepartij tussen twee nationale tennistoppers om 19.00 uur. Na de wedstrijd is er gelegenheid voor twee spelers uit het publiek om een dubbel te spelen met beide spelers. Deze twee plekken worden per opbod verkocht! Rond 20.30 uur zal er een veiling plaatsvinden van diverse gesigneerde artikelen.

Het toernooi wordt op 11, 12 en 13 juni gehouden. De eerste speelronde wordt echter al op vrijdagavond, direct na de veiling, afgewerkt. Spelers van dertig jaar en ouder kunnen deelnemen aan het toernooi, waar ook in 2011 het gezellige karakter de boventoon zal voeren en de aardbeien met slagroom opnieuw aanwezig zullen zijn. De inschrijving voor het toernooi verloopt via www.ztcdepelikaan.nl.

Tennis, Sportpark De Pelikaan, ZTC De Pelikaan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws