Monsterzege voor basketballers Be Quick

| 25-09-2011

De basketballers van Be Quick ‘28 zijn het basketbalseizoen zeer goed begonnen. De ploeg van debuterend coach Sanders Jackson kreeg vrijdagavond promovendus Rebound 2 uit Harderwijk op bezoek en wist vrij gemakkelijk haar eerste overwinning te boeken. Met een 83-44 eindstand was het vrijdagavond smullen geblazen voor de thuisploeg en het publiek.

Be Quick ‘28 begon een beetje haperend aan de wedstrijd. Hier en daar werd er slordig balverlies geleden, maar na een minuut of vier was de koud-water-vrees voorbij en begonnen de Zwollenaren weg te lopen bij de bezoekers. Na de eerste periode stond er dan ook een verdiende 19-8 voorsprong op het scorebord. In het tweede kwart ging de ploeg uit Zwolle door met domineren. De Harderwijkers kregen het steeds moeilijker en na diverse driepunters van Jacco Baars en Richard Veldman stond het zowaar 36-10 voor de thuisploeg. Be Quick ‘28 speelde prima, en diverse fastbreaks werden met mooi teamplay afgerond (ruststand 48-21).

Na rust gingen de Zwolse basketballers door met aanvallen. Er werd goed gespeeld en iedereen mocht mee snoepen uit de grote puntenzak. De één nam een driepuntje, de ander een toverbal. De gastploeg was leeg gespeeld en wist zich geen raad met de strakke verdediging van de Zwollenaren. Het snoepfestijn eindigde met een score van forward Marcel Veldink, waarmee de thuisploeg zichzelf riant trakteerde op een suikerzoete 83-44 overwinning.

Basketbal, Be Quick '28 Basketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws