Moeiteloze overwinning voor dames HV Zwolle

| 20-02-2018

De dames van Travelbags/HV Zwolle hebben zondag een moeiteloze zege geboekt op Havana. De vrouwenformatie kwamen al snel in haar eigen spel en ging daardoor met 29-22 langs de opponent. De heren van HV Zwolle gingen op bezoek bij The Flyers en moesten, na een spannende clash, het onderspit delven: 24-22.

© Barbara Timmermans

De Zwolse dames waren in eigen huis vanaf het eerste moment bij de les. Het was al gauw 4-2 in het voordeel van Zwolle en bij rust was het verschil opgelopen naar vijf punten: 16-11. Na de rust begon de thuisploeg opnieuw sterk en stond de dekking goed en compact. Daardoor werd het verschil groter en groter, maar kroop er ook wat gemakzucht in het spel van de Zwollenaren. Havana kwam zodoende een paar keer tot goede doelpunten, maar de zege van Zwolle kwam geen moment in gevaar: 29-22.

Heren verliezen spannende pot
De heren van Travelbags/HV Zwolle slaagden er niet in om een overwinning over de streep te trekken. De ploeg ging op bezoek bij The Flyers en werkte daar een pittige wedstrijd af. Voor rust speelde The Flyers een voorsprong van drie punten (12-9) bij elkaar, maar na de onderbreking trok Zwolle de stand weer gelijk. Het werd 16-16, 20-20, maar uiteindelijk bleven de punten toch in Wijchen. De clash eindigde in een 24-22 overwinning voor The Flyers.

Handbal, HV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws