Mike Veldhuisen debuteert in Deltion-auto

| 18-06-2013

Het Deltion Rallyteam verschijnt zaterdag 22 juni met drie auto’s en een nieuwe rijder aan de start van de Autosoft Vechtdalrally. De Vechtdalrally vindt jaarlijks in en nabij het Overijsselse Hardenberg plaats. Kevin Kooijman en Hans van Goor gaan de uitdaging aan in de Mitsubishi Lancer Evo X R4 en Leo van der Eijk en Annemieke Hulzebos in de Nissan 350Z. KNAF Talent First Mike Veldhuisen neemt voor het eerst plaats in de Chevrolet Kalos van het Deltion Rallyteam.

De studenten en leraren van het Deltion College hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om de auto’s rijklaar te maken. De Mitsubishi is weer helemaal in topstaat, evenals de Nissan waarbij de tijdens de ELE rally opgelopen schade is gerepareerd. Daarnaast moest de Chevrolet Kalos rijklaar worden gemaakt. Nieuwkomer Mike Veldhuisen komt namelijk voor het eerst uit in de Chevrolet Kalos van het Deltion Rallyteam. Veldhuisen is onlangs benoemd tot KNAF Talent First 2013. Hij volgt Leo van der Eijk op. KNAF Talent First is een initiatief van de Nationale Autosportfederatie (KNAF), met als doel jong talent te begeleiden en te ondersteunen op hun weg naar de top. Het programma bestaat uit fysieke-, mentale- en mediatrainingen. Daarnaast mogen de talenten plaatsnemen in de rallyauto’s van het Deltion Rallyteam.

De Autosoft Vechtdalrally vindt plaats op zaterdag 22 juni. Het serviceterrein bevindt zich op de parkeerplaats van de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 in Hardenberg. Meer informatie over de Autosoft Vechtdalrally staat op: www.vechtdalrally.nl.

Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws