Mike van Duinen: ‘PEC logische vervolgstap’

| 22-06-2018

PEC Zwolle heeft spits Mike van Duinen gecontracteerd. De 26-jarige aanvaller komt over van Excelsior en tekent in Overijssel voor drie seizoenen. “PEC Zwolle is naast een fantastische club ook een hele mooie en logische vervolgstap in mijn carrière”, aldus Van Duinen.

Voor Mike van Duinen wordt PEC Zwolle de vierde eredivisieclub. Naast Excelsior kwam de Hagenaar ook uit voor Roda JC Kerkrade en debuteerde hij bij ADO Den Haag. Tussendoor voetbalde Van Duinen in Duitsland voor Fortuna Düsseldorf. “PEC Zwolle heeft de afgelopen jaren laten zien dat het geen grijze muis is in de eredivisie. De wedstrijden die ik heb gespeeld tegen Zwolle waren altijd lastig. Vorig seizoen lukte het me om twee keer tegen PEC Zwolle te scoren, maar komend seizoen wil ik nog veel vaker voor mijn nieuwe club doelpunten maken.”

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij met de komst van de spits. “Iedereen die de eredivisie volgt weet dat Mike een levensgevaarlijke speler is wanneer hij de bal in of rondom het strafschopgebied krijgt aangespeeld. Wij hebben hem al geruime tijd op de korrel en zien in hem een voorbereider, aanspeelpunt en afmaker. Hij kent de eredivisie inmiddels als geen ander en wij denken dat zijn manier van voetballen uitstekend past bij onze spelopvatting. Ik ben dan ook verheugd dat het uiteindelijk gelukt is om Mike aan onze selectie toe te voegen.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle, Mike van Duinen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws